EL NOSTRE PROJECTE

A una novena planta d’un edifici de l’eixample barceloní, al barri de la Sagrada Família, ens trobem amb aquest pis de 80m² i la tipologia característica de proporcions allargades i doble façana, que constitueix el nostre punt de partida.

És un edifici dels anys 70, i la nostre llar ja ha passat per una reforma parcial que el va convertir en un loft, en que salvant els acabats i instal.lacions, és lluminós i atractiu a primer cop d’ull.

I salvant un rentat de cara, més d’un es preguntaria, perquè reformar-lo?

Segueix-nos al blog

August 28, 2019

Queremos traer un tema que sabemos que es polémico, especialmente en estas últimas semanas y es muy probable que te cuestiones cómo puedes colaborar en ello.

Uno de los grandes problemas de la Amazonia es el talado indiscriminado de los árboles de forma ilegal y gran...

February 27, 2019

Avui va sobre pintura, el material que més superfície ocupa a l’habitatge. Perquè tot el que apliquem a les parets passa a l'aire i per tant, als nostres pulmons.

Des dels inicis del projecte À-tic coneixíem l’impacte en la salut de les pintures convencionals: no vam te...

January 21, 2019

Debía ser uno de los 159 días que dicen que pasamos en el váter, que me debí quedar sin batería en el móvil ni ningún bote a mano para leer sus componentes, en que me sobresaltó una duda existencial: por qué potabilizamos agua para llevarse nuestros residuos? Desconozc...

February 7, 2018

El sábado abrimos las puertas a nuestros primeros seguidores. ¿Quieres entrar?

Please reload

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle